Liefde in tijden van C. – Thuiswerken met Jack

Ik heb iets nodig uit het witte mapje dat naast mij op de tafel ligt. Jack zit op het witte mapje. Al een half uur. En hij wil er niet vanaf. Nu heb ik naast het witte mapje een blauw mapje gelegd. Hij trapt er niet in en blijft geduldig op het witte mapje zitten. Totdat ik het opgeef.

Na een nachtje doorhalen, lag Jack gisteren de hele ochtend met een kater op de bank. Ik kon zo heerlijk rustig aan het werk. Maar toen het belletje van de Zoom-meeting op mijn laptop ging, was Jack ineens wakker. Luid geeuwend nam hij plaats tussen mij en mijn toetsenbord en gaf mijn collega’s vervolgens een live presentatie van de aflevering hoe wast een kat zijn edele delen.

Een collega vertelde aan zijn vrouw: ‘We hebben een nieuwe op de afdeling. Ze werkt voorlopig vanuit huis. We hebben haar ontmoet vanaf het beeldscherm en binnen 10 minuten konden we ook allemaal haar poes zien!’