Mooie mannen

Toen ik een jaar of 15 was en mijn eerste stappen zette in het plaatselijke uitgaanscircuit, had ik, het meisje wat het verst van het centrum woonde, het geluk dat mijn beste vriendinnetje bij de meest populaire kroeg om de hoek woonde. Dus bleef ik elke vrijdag bij haar slapen.

Na een geweldige stapavond besproken wij de volgende ochtend tijdens het ontbijt met haar ouders het mannelijk schoon. De ene jongen nog mooier dan de andere deed ons doen smachten in het café. Helaas waren de meesten van hen zo dichtbij maar voor ons jonkies totaal onbereikbaar. De moeder van mijn vriendinnetje kwam met een wijze raad: ‘De mooiste mannen heb je nooit voor je alleen, die moet je altijd delen. Neem de lelijkste, die houd je voor je leven! Dat heb ik ook gedaan.’ Achter zijn krant verslikte de vader zich enorm in zijn koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*